Service

Wist u dat een goede, nieuwe fauteuil €1500,- tot wel €4500,- kan kosten? Een reparatie door ons is vaak een goedkopere oplossing. Ook kan het lastig zijn om weer dé perfecte fauteuil te vinden welke qua comfort niks onderdoet aan uw huidige fauteuil. Repareren biedt ook dan een uitkomst.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van (sta-op) fauteuil reparatie. Wat er ook defect is aan uw fauteuil, wij kunnen dat repareren! In veel gevallen kunnen wij dat gewoon aan huis doen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een defecte motor, kapotte handbediening, een losgelopen/ gebroken bout, een gebroken bedieningskabel of een kapotte gasveer.

Ook als de fauteuil niet optimaal zit bent u bij ons aan het juiste adres. In de meeste gevallen kunnen wij het schuim vervangen of opvullen en een lendenpomp plaatsen. Zelfs de maatvoering aanpassen behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om de bekleding van uw fauteuil te reinigen of te herstofferen. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Fitform, Doge, Himolla, Hukla, Easy Sit en Prominent zijn dé merken waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Heeft u een ander merk fauteuil? Geen probleem, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Is uw sta op of relax-fauteuil defect? Of denkt u dat de fauteuil wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Bel of mail ons voor meer informatie om uw relax of sta op fauteuil te repareren.